Bekijk onze website:
Home
Terug naar dagexcursies:
Dagexcursies Buitenland:
Pyreneeën
Madrid
Barcelona
Chalet, Ebro Delta, Spanje
Chalet, Brenne, Frankrijk
Budapest
Lissabon
B & B Portugal
Athene
Berlijn
Brussel
Polen
Zweden
Suriname
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 

Vogel- en natuurvakantie in het binnen- en buitenland,

Op zoek naar een leuke accommodatie voor een natuur/vogel vakantie of een vogelgids tijdens uw vakantie of zakentrip?

Door onze vogelexcursies hebben wij contact weten te leggen met enkele vogelgidsen en eigenaren van accommodaties.

Indien u, via FlevoBirdwatching, bij één van de onderstaande bevriende relaties een excursie boekt ontvangt u gratis meer dan 3 uur aan mp3 vogelgeluiden van de vogels van Europa.

In de omgeving van Madrid zijn enkele van de meest zeldzame vogelsoorten van Europa te vinden zoals Spaanse Keizerarend, Grote Trap en de Griel. Combineer een bezoek aan deze stad met een schitterende excursie.
In de omgeving van Barcelona zijn enkele belangrijke natuurgebieden te vinden waar men zeer goed vogels kan kijken: o.a. Ebro Delta en de Pyreneeen. Combineer u bezoek aan Barcelona met een mooie vogelexcursie. Berlijn is niet de eerste bestemming waar je aan denkt voor een vogelexcursie. Toch zijn er in de omgeving van Berlijn bijzondere vogelsoorten te vinden. Zo is er een populatie van de Grote Trap in de omgeving en zijn er duizenden Kraanvogels te zien tijdens de trek.
vogelexcursies Budapest, halve dag en hele dag excursies
In de directe omgeving zijn bijzondere vogelsoorten als Bastaardarend, Arendbuizerd, Rosse Waaierstaart, Blauwe Rotslijster, Zwartkopgors, Kleine Zwartkop en nog vele andere te vinden. Op zoek naar de zeer zeldzame Pardellynx of Iberische Lynx. Maar ook veel aandacht voor o.a. Spaanse Keizerarend en Monniksgier.
Brussel, dichtbij maar toch onbekend. Wist u dat in de omgeving van Brussel de Middelste bonte specht, Kuifleeuwerik en Notenkraker te vinden zijn. Vogelexcursies in het zuiden van Zweden. Een verrassende vogelbestemming dicht bij huis.
Bed & Breakfast voor vogelliefhebbers in de Algarve. Een echte aanrader. Chalet in natuurpark de la Brenne. In de winter Kraanvogels in de tuin !
Perfect gelegen pension voor vogelliefhebbers in het westen van Polen Pension in de Pyreneeen, inclusief excursies, overnachtingen en maaltijden. Lammergieren zien vanuit de tuin. Dat kan in het pension van Terry en Denise in de Ariege.
Suriname, vogels kijken, prijzen op aanvraag
Suriname is een topbestemming voor vogelaars. Meer dan 700 soorten vogelsoorten zijn er te vinden. Vanuit Paramaribo zijn verschillende soorten excursies te boeken.

Verschillende soorten toekans, kolibries en gieren worden er regelmatig gespot.

Lees meer over vogelexcursies in Suriname...

 

Click here for the english version Nederlandse versie