Bekijk onze website:
Home
Onze vogelexcursies:
Oostvaardersplassen
Duinen
Texel
Zeeland
Groene Jonker
Polders bij Eemnes
Ameland
Lauwersmeer
Friesland
Ooijpolder
Tiengemeten
Noord-Brabant
Zwin, Zeeuws Vlaanderen
Excursies voor groepen
Agenda wandel excursies
Nachtzwaluw excursie
Vogelexcursie kado
Vogelexcursie delen
Andere mogelijkheden
Workshop vogelfotografie
Vogel foto excursie Polen
Vogelreis Falsterbo
Vogelreis Portugal
Zwerftocht Spanje&Frankrijk
Vogelreis Georgië voorjaar
Vogelreis Georgië najaar
Dagexcursies buitenland:
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 
 
 


Bestel hier  voordelig vogelgidsen en vogelboekenWij bieden u een volledige dag  of halve dag vogels kijken aan in één van de belangrijkste natuurgebieden voor vogels in Europa: Texel.  
De route en tijd van vertrek hangen af van recente waarnemingen,  het weer en het seizoen. De excursie vindt op het eiland Texel plaats. We zullen op veel plekken een vogelhut bezoeken of een stuk wandelen op dit schitterende eiland. 

Praktische informatie
Duur:  Een dagexcursie zal tussen de 7 en 8 uur duren,  afhankelijk van het seizoen , weer en waarnemingen. Een halve dag excursie duurt 4 uur.

Vertrek en aankomst tijd: Een een dagexcursie gewoonlijk van ca. 9:00 tot ca. 17:00. De tijden kunnen afwijken door persoonlijke wensen, seizoen, weer en waarnemingen. Een halve dag excursie vindt normaal gesproken in de ochtend plaats van 8:00 tot 12:00

Ontmoetingspunt:  Bij de dagexcursies is het mogelijk om bij de ferry naar Texel in Den Helder af te spreken. Daarnaast is het uiteraard mogelijk af te spreken bij een accommodatie op Texel. U wordt opgehaald aan het begin van de excursie en weer teruggebracht. Bij de halve dag excursies halen en brengen wij u bij de ferry op Texel of  bij uw accommodatie op Texel.
Wanneer u bij ons een excursie boekt zullen wij u gedetailleerde reisinformatie sturen. Vanaf ons ontmoetingspunt rijdt u mee in onze auto gedurende de hele excursie, tenzij u zelf wil rijden in u eigen auto.

Prijzen:

Halve dag:
1-4 personen: € 135
5 personen of meer: vraag naar onze tarieven

Hele dag:
1-4 personen: € 220
5 personen of meer: vraag naar onze tarieven
 

 

Prive excursie: Al onze vogelexcursies zijn prive excursies. Dat betekent dat het programma naar uw wensen kan worden aangepast en de tijd nemen om u zoveel mogelijk interessante vogels te laten zien gedurende de excursie. Het komt soms voor dat meerdere partijen op hetzelfde tijdstip een excursie boeken. Zover mogelijk proberen wij deze excursies dan te combineren. Is dit het geval dan krijgt u een korting van 25% op de excursieprijs.

Lunch:  Wij bieden een simpele lunch aan van broodjes met soep voor € 7,50 per persoon.
U kunt uiteraard ook zelf een lunchpakketje meenemen.

Inclusief:  koffie, thee, drankjes, snacks, checklist van de vogels van Texel, gebruik van een high end spottingscope, eventueel gebruik van extra verrekijkers, vervoer tijdens de excursie, vervoer van en naar het ontmoetingspunt.

Boek deze excursie !

 

Click here for the english version Nederlandse versie