Bekijk onze website:
Home
Onze vogelexcursies:
Oostvaardersplassen
Duinen
Texel
Zeeland
Groene Jonker
Polders bij Eemnes
Ameland
Lauwersmeer
Friesland
Ooijpolder
Tiengemeten
Zwin, Zeeuws Vlaanderen
Noord-Brabant
Excursies voor groepen
Agenda wandel excursies
Nachtzwaluw excursie
Vogelexcursie kado
Vogelexcursie delen
Andere mogelijkheden
Workshop vogelfotografie
Vogel foto excursie Polen
Vogelreis Falsterbo
Vogelreis Portugal
Zwerftocht Spanje&Frankrijk
Vogelreis Georgië voorjaar
Vogelreis Georgië najaar
Dagexcursies buitenland:
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 

Swarovski Partner

Vogelexcursies voor groepen,

Op zoek naar een leuk en orgineel idee voor een vrijgezellendag, familie- of bedrijfsuitje. Ga vogels kijken in de Oostvaardersplassen of Texel met ervaren vogelgidsen. Een heerlijke dag terug naar de natuur en actief vogels en wild spotten.
Naast vele soorten vogels heeft u bij de Oostvaardersplassen een grote kans om Edelherten, Konikpaarden, Heckrunderen en vossen te spotten. Voor groepen kunnen wij een halve of hele dag vogels kijken organiseren. Onze excursies starten bij het bezoekerscentrum in Lelystad of het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere.

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

vogelexcursies voor groepen oostvaardersplassen
Halve dag programma Oostvaardersplassen:
2 a 3 uur durende wandeling bij de Oostvaardersplassen. Onderweg bezoeken we diverse vogelschuilhutten en uitkijkpunten. Afhankelijk van het jaargetijde kunt u tussen de 30 en 60 soorten vogels verwachten. Een wandeling is goed te combineren met een bezoek aan Natuurpark Lelystad, Bataviawerf, Bataviastad, Batavialand of Stichting Aap  in de middag.


Hele dag programma Oostvaardersplassen:
8 uur vogels kijken rondom de Oostvaardersplassen. Gedurende de dag bezoeken we vogelkijkhutten, uitkijkpunten en maken verschillende mooie wandelingen. Afhankelijk van het jaargetijde kunt u tussen de 50 en 90 soorten vogels verwachten.

Halve dag of een Hele dag Texel:
Texel is het vogelparadijs van Nederland. In overleg met u organiseren wij een excursie op maat. Een vogelexcursie op Texel is goed te combineren met een bezoek aan Ecomare 

Vogelexcursie vanaf de theetuin Eemnes:
Een leuk vetrekpunt voor een groepsexursie is de theetuin van Eemnes. Vanaf de theetuin kunnen wij een groepsexcursie voor u organiseren. Bijvoorbeeld een wandeling van 2 of 4 km met ervaren vogelgids.

Optioneel verzorgen wij ook een simpele lunch of een koffie- en thee ontvangst met heerlijke koeken.

Prijzen op aanvraag. Afhankelijk van de duur van de excursie, grootte van de groep, en de wijze waarop vervoer tijdens de excursie wordt geregeld (eigen vervoer of FlevoBirdwatching zorgt voor vervoer) Stuur een email met al uw wensen en wij doen u een passend voorstel voor uw groep.

FlevoBirdwatching is partner van Swarovski:
Swarovski behoeft nauwelijks introductie het is één van de topmerken verrekijkers en spotting scopes. Bij FlevoBirdwatching kunt u als u een groepsexcursie boekt eventueel gebruik maken van een aantal Swarovski verrekijkers en/of Spotting scopes. Zo kunt u gedurende een hele dag  deze high-end producten uitproberen. Dat is wel zo prettig als u z'n grote uitgave overweegt.
Heeft u interesse vermeldt dan bij het boeken van een groepsexcursie of u gebruik wilt maken van Swarovski verrekijkers. Dit dient u echter wel ruim van tevoren te reserveren.

Hieronder staan enkele reacties van onze klanten:
"Wij willen jullie bedanken voor de voortreffelijke verzorging. Niet alleen voor de rondleiding waar we heel veel van genoten hebben, maar ook voor de koffietafel die uitstekend verzorgd was. "

"Het is voor iedereen een fantastische dag geworden. Dankzij jullie enthousiasme en grote kennis van zaken ging er voor velen een hele nieuwe wereld open! Het kijken door de mooie telescoop droeg zeker bij tot de feestvreugde. En wat heerlijk dat jullie het eten en drinken verzorgden! Het verslag achteraf was erg leuk. Zo kunnen we alle vogels nog eens op zoeken. Van alle deelnemers hebben we alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke dag!"

Stuur een emailClick here for the english version Nederlandse versie