Bekijk onze website:
Home
Onze vogelexcursies:
Oostvaardersplassen
Duinen
Texel
Zeeland
Groene Jonker
Polders bij Eemnes
Ameland
Lauwersmeer
Friesland
Ooijpolder
Tiengemeten
Noord-Brabant
Zwin, Zeeuws Vlaanderen
Excursies voor groepen
Agenda wandel excursies
Nachtzwaluw excursie
Vogelexcursie kado
Vogelexcursie delen
Andere mogelijkheden
Workshop vogelfotografie
Vogel foto excursie Polen
Vogelreis Falsterbo
Vogelreis Portugal
Zwerftocht Spanje&Frankrijk
Vogelreis Georgiл voorjaar
Vogelreis Georgiл najaar
Dagexcursies buitenland:
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 
 
 


Bestel hier  voordelig vogelgidsen en vogelboeken

vogelexcursie oostvaardersplassen

Wij bieden u een halve of volledige dag vogels kijken in ййn van de belangrijkste natuurgebieden voor vogels in Europa: Nationaal Park Nieuw Land (Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen en Markermeer). 
De route en tijd van vertrek hangen af van recente waarnemingen,  het weer en het seizoen. De excursie vindt rond de Oostvaardersplassen plaats. We zullen op verschillende plekken een vogelhut bezoeken of wandelen door dit schitterende natuurgebied.  Overigens gaan wij niet de Oostvaardersplassen zelf in, het natuurgebied is namelijk niet toegankelijk.

Praktische informatie
Duur:  Een dagexcursie zal tussen de 6 en 8 uur duren, een halve dag excursie duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van het seizoen , weer en waarnemingen. Een zomeravondexcursie duurt ongeveer 3 uur.

Vertrek en aankomst tijd: Voor een dagexcursie gewoonlijk van ca. 8:00 tot ca. 16:00. Een halve dag excursie begint om ca. 8:00 en duurt tot ca. 12:00. Het is ook mogelijk een middagexcursie te boeken. De vertrektijd is dan ca. 12:00,  de middagexcursie duurt dan tot ongeveer 16:00.  De starttijd van de zomeravondexcursie is 19:30 en duurt tot het te donker wordt om vogels te kijken. De tijden kunnen afwijken door persoonlijke wensen, seizoen, weer en waarnemingen.

Ontmoetingspunt: Wanneer u met eigen auto reist spreken wij af op een voor u makkelijk te bereiken punt.  Als u met het openbaar vervoer komt halen wij op bij het station Almere Buiten en brengen wij u uiteraard ook weer terug naar dit station.
Wanneer u bij ons een excursie boekt zullen wij u gedetailleerde reisinformatie sturen. Vanaf ons ontmoetingspunt rijdt u mee in onze auto gedurende de hele excursie, tenzij u zelf wil rijden in u eigen auto.


Prijzen

Halve dag / Zomeravondexcursie:
1-4 personen: 150 euro
5 personen of meer: vraag naar onze tarieven

Hele dag:
1-4 personen: 250 euro
5 personen of meer: vraag naar onze tarieven
 

 


Zomeravondexcursie Oostvaardersplassen, we gaan o.a. op zoek naar Bevers
Daarnaast worden er in de zomermaanden zomeravondexcursies door ons georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.


Prive excursie: Al onze vogelexcursies zijn prive excursies. Dat betekent dat het programma naar uw wensen kan worden aangepast en de tijd nemen om u zoveel mogelijk interessante vogels te laten zien gedurende de excursie. Het komt soms voor dat meerdere partijen op hetzelfde tijdstip een excursie boeken. Zover mogelijk proberen wij deze excursies dan te combineren. Is dit het geval dan krijgt u een korting op de excursieprijs.

Lunch: Er is geen eetgelegenheid in het gebied. Wij bieden een simpele lunch aan van broodjes met soep voor 7,50 euro per persoon.
U kunt uiteraard ook zelf een lunchpakketje meenemen.

Inclusief: koffie, thee, drankjes, snacks, checklist van de Oostvaardersplassen, gebruik van een high end spottingscope, eventueel gebruik van extra verrekijkers, vervoer tijdens de excursie, vervoer van en naar het ontmoetingspunt.

Boek deze excursie !Click here for the english version Nederlandse versie