vogelvoer, wintervoer, pinda's, voer voor buitenvogels, vogelzaad

Bekijk onze website:

Webshop FlevoBirdwatching

Observatie camera voor in uw tuin. Ontdek welke dieren er in de nacht uw tuin bezoeken !
 

Onze excursies

Home

 
Observatiecamera voor in de tuin.
Bent u ook zo benieuwd wat er 's nachts in uw tuin gebeurd. Welke dieren zijn er actief in uw tuin ?

Met behulp van deze tuin obervatie camera kunt u registreren welke dieren uw tuin bezoeken. Door een infraroodsensor reageert de camera op plotselinge temperatuur verschillen. De camera begint dan automatisch met filmen of het maken van foto's. Dit werkt echt !
De directeur van Vivara Nederland kwam door deze observatie camera erachter dat dassen in de nacht zijn oprit omwoelden. Hij ging uit van konijnen.

 


Vogels op de voederplank gefilmd met de tuin observatie camera

 


Herten gefilmd met de observatiecamera

Dingo's in Australie gefilmd met de observatie camera

Vossen gefilmd met de obervatie camera

* 12 Mega Pixel camera, Scherpe en heldere kleuren foto's / video's overdag en duidelijke zwart-wit foto's / video s nachts.
* Ruime detectie hoek en reactiesnelheid door slim ontwerp
* Temperatuur, tijd, maanstand en datum kunnen worden afgedrukt op de foto's
* 2 jaar garantie
* Werkt bij temperaturen van -22 C tot 70 C
* Snelle response tijd van 1 seconde
* Bijgeleverde boomklem voor montage en richten
* Met Serienummer-functie kunt u de locatie-code plaatsen in de foto's, voor later onderzoek is dit handig
* Afmetingen (14 x 9 x 6,5 cm). Perfect goed gecamoufleerd ergens in uw tuin te plaatsen.
* Heel laag stroomverbruik, zowel standby als tijdens de actie. (in standby-modus, tot 3 maanden met 4 x AA-batterijen en 6 maanden met 8 x AA-batterijen)
* Afsluitbaar en beveiligd met een wachtwoord

Klik hier om te bestellen

Klik hier om te bestellen.

Observatiecamera's voor in de tuin.

infrarood camera nestkast


Nestkast met camera


ophangsysteem camera


Tuinobservatiecamera


Nestkast camera ready


Nestkast big brother


Nestkast camera met wifi


Nestkast twigs met wifi camera


8 mp detectie camera

Schuiltent


3 mp detectie camera

5 mp detectie camera

Nestkast met kleurencamera
 

 
online nestkasten, vogelkasten en voederhuisjes voor de vogels in uw tuin bestellen. Bestel hier voordelig vogelvoer voor de vogels in uw tuin.
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelgidsen voor Nederland en Europa.
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over de vogels in uw tuin. Tevens veel boeken over hoe u een vogelrijke tuin kunt maken. Klik hier voor vogelgidsen buiten Europa
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over uilen en roofvogels. Een aanrader is de veldgids Roofvogels van B. Gensbol. Hier vindt u een uitgebreid assortiment natuurgidsen. Het gaat om algemene natuurgidsen. Maar ook gidsen over bomen, bloemen, planten, vlinders, vissen, zoogdieren, insekten, paddestoelen, stenen, mineralen, Er staan echte meesterwerken tussen. Bijvoorbeeld 'de dagvlinders van Nederland' Een heerlijk boek voor natuurliefhebbers.
De laatste jaren verschijnen er steeds meer leesboeken die vogels kijken als onderwerp hebben. 'Mijn Vogels' van Albert Beintema is hier een goed voorbeeld van. Een ander leuk boek is 'Mijn Vogeljaar' van Mark Obmasciks. Hierin wordt een wedstrijd beschreven tussen enkele fanatieke vogelaars die in 1 jaar tijd zoveel mogelijk vogelsoorten proberen te zien.   Hier vindt u een uitgebreid assortiment verrekijkers van verschillende merken
Uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte. Langs uitgestippelde routes of zelf u eigen pad kiezen. Deze serie kaarten wijst u de weg over de mooiste wandel-, fiets- en ruiterpaden in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Hier vindt u een uitgebreid assortiment leuke en leerzame vogelboeken en vogelgidsen voor kinderen. De bekendste is de Vogelondekgids van Nico de Haan.
Vogelgids voor Ipad, Ipod of Iphone. De absolute topper in onze ogen is de DVD 'Travelling Birds' van de fransman Jacques Perrin. Probeer deze film op een groot scherm te bekijken dan is het nog mooier. 'The march of the Penguins' mag er ook wezen. Een zeer boeiende film over keizerpinguins.
Leer de vogels herkennen met Mini Loco
Kleding, shirts, babykleding, kinder shirts voor vogelliefhebbers s