Bekijk onze website:
Home
Onze vogelexcursies:
Oostvaardersplassen
Texel
Lauwersmeer
IJdoorn & Kinseldam
Excursies voor groepen
Agenda wandel excursies
Nachtzwaluw excursie
Vogelexcursie kado
Vogelexcursie delen
Andere mogelijkheden
Dagexcursies buitenland:
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 

Swarovski Partner

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, vogelexcursies

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders te Almere
Op zoek naar een leuk en orgineel idee voor een familie- of bedrijfsuitje. Ga vogels kijken in de Oostvaardersplassen met ervaren vogelgidsen.
Naast vele soorten vogels heeft u bij de Oostvaardersplassen een grote kans om Edelherten, Konikpaarden, Heckrunderen en vossen te spotten.  U kunt kiezen uit een wandelexcursie van enkele uren, een halve dag excursie of een hele dag excursie. Klik hier voor meer informatie over groepsexcursies.
vogelexcursies voor groepen oostvaardersplassen
Optioneel verzorgen wij ook een simpele lunch of een koffie- en thee ontvangst met heerlijke koeken.

U kunt gebruik maken van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders als het start- en eindpunt voor u groepsuitje. U kunt hier iets drinken of eten in het kleine restaurant voor of na de excursie. Er is een ruime gratis parkeerplaats.

Prijzen op aanvraag. Afhankelijk van de duur van de excursie, grootte van de groep, en de wijze waarop vervoer tijdens de excursie wordt geregeld.  Stuur een email met al uw wensen en wij doen u een passend voorstel voor uw groep.

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie ? De hei op met uw organisatie ? Zaken doen in een natuurlijke omgeving ? Klik hier voor meer informatie
FlevoBirdwatching is partner van Swarovski:
Swarovski behoeft nauwelijks introductie het is één van de topmerken verrekijkers en spotting scopes. Bij FlevoBirdwatching kunt u als u een groepsexcursie boekt eventueel gebruik maken van een aantal Swarovski verrekijkers en/of Spotting scopes. Zo kunt u gedurende een hele dag  deze high-end producten uitproberen. Dat is wel zo prettig als u z'n grote uitgave overweegt.
Heeft u interesse vermeldt dan bij het boeken van een groepsexcursie of u gebruik wilt maken van Swarovski verrekijkers. Dit dient u echter wel ruim van tevoren te reserveren.

Hieronder staan enkele reacties van onze klanten:
"Wij willen jullie bedanken voor de voortreffelijke verzorging. Niet alleen voor de rondleiding waar we heel veel van genoten hebben, maar ook voor de koffietafel die uitstekend verzorgd was. "

"Het is voor iedereen een fantastische dag geworden. Dankzij jullie enthousiasme en grote kennis van zaken ging er voor velen een hele nieuwe wereld open! Het kijken door de mooie telescoop droeg zeker bij tot de feestvreugde. En wat heerlijk dat jullie het eten en drinken verzorgden! Het verslag achteraf was erg leuk. Zo kunnen we alle vogels nog eens op zoeken. Van alle deelnemers hebben we alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke dag!"

Stuur een emailClick here for the english version Nederlandse versie