vogelgidsen en vogelboeken voor kinderen

Bekijk onze website:
Home
Onze excursies
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 
Klik hier om terug te gaan

 

 

Mini Loco Vogels Herkennen.

Wie is er niet groot mee geworden ? Loco.

FlevoBirdwatching heeft voor Mini Loco 20 speelkaarten gemaakt waarmee kinderen en uiteraard volwassenen spelenderwijs vogels kunnen leren herkennen. Leuk voor thuis, verjaardagsfeestje, kado of op school.  De Mini Loco doosjes zijn nieuw verkrijgbaar maar er zijn er ook vele verkrijgbaar op Marktplaats.

               

Het zijn 10 speelkaarten waarbij het niveau steeds hoger wordt en 10 speelkaarten met verschillende thema's, bijvoorbeeld 'roofvogels'.
Mini Loco Vogels herkennen bestaat uit 20 losse pdf bestanden, die u zelf dient uit te printen. Als een kaart beschadigd is kunt u altijd weer een nieuwe uitprinten.

Mini Loco Vogels Herkennen kunt u bij ons bestellen voor slechts 5,-
Na betaling krijgt u een link via de email waarop u gedurende 10 dagen Mini Loco Vogels Herkennen kunt downloaden.
U kunt Loco Mini Vogels Herkennen ook bestellen op een CD-rom. De kosten zijn dan 20

Wilt u Mini Loco Vogels Herkennen stuur ons dan een email.

Hieronder ziet u de speelkaart van Mini Loco Vogels Herkennen. Als u hierop klikt kunt u speelkaart 1 gratis downloaden.


Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelgidsen voor Nederland en Europa. Hier vindt u een uitgebreid assortiment verrekijkers van verschillende merken
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over de vogels in uw tuin. Tevens veel boeken over hoe u een vogelrijke tuin kunt maken. Klik hier voor vogelgidsen buiten Europa
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over uilen en roofvogels. Een aanrader is de veldgids Roofvogels van B. Gensbol. Uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte. Langs uitgestippelde routes of zelf u eigen pad kiezen. Deze serie kaarten wijst u de weg over de mooiste wandel-, fiets- en ruiterpaden in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer.
De laatste jaren verschijnen er steeds meer leesboeken die vogels kijken als onderwerp hebben. 'Mijn Vogels' van Albert Beintema is hier een goed voorbeeld van. Een ander leuk boek is 'Mijn Vogeljaar' van Mark Obmasciks. Hierin wordt een wedstrijd beschreven tussen enkele fanatieke vogelaars die in 1 jaar tijd zoveel mogelijk vogelsoorten proberen te zien.   Hier vindt u een uitgebreid assortiment natuurgidsen. Het gaat om algemene natuurgidsen. Maar ook gidsen over bomen, bloemen, planten, vlinders, vissen, zoogdieren, insekten, paddestoelen, stenen, mineralen, Er staan echte meesterwerken tussen. Bijvoorbeeld 'de dagvlinders van Nederland' Een heerlijk boek voor natuurliefhebbers.
Bestel hier voordelig vogelvoer voor de vogels in uw tuin. online nestkasten, vogelkasten en voederhuisjes voor de vogels in uw tuin bestellen.
Hier vindt u een uitgebreid assortiment leuke en leerzame vogelboeken en vogelgidsen voor kinderen. De bekendste is de Vogelondekgids van Nico de Haan.
Vogelgids voor Ipad, Ipod of Iphone. De absolute topper in onze ogen is de DVD 'Travelling Birds' van de fransman Jacques Perrin. Probeer deze film op een groot scherm te bekijken dan is het nog mooier. 'The march of the Penguins' mag er ook wezen. Een zeer boeiende film over keizerpinguins.
Leer de vogels herkennen met Mini Loco
Kleding, shirts, babykleding, kinder shirts voor vogelliefhebbers  

Click here for the english version Nederlandse versie