Bekijk onze website:
Home
Terug naar dagexcursies:
Dagexcursies buitenland:
Madrid
Barcelona
Chalet, Ebro Delta, Spanje
Chalet, Brenne, Frankrijk
Budapest
Lissabon
B & B Portugal
Athene
Berlijn
Brussel
Polen
Zweden
Suriname
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 

NAAR EEN VOGELPARADIJS MET GRATIS VERBLIJF!


Verblijf tijdens uw vakantie in ons huis in het vogelbroed-gebied de Brenne in midden Frankrijk.

Verblijf tijdens uw vakantie in ons huis in het vogelbroed-gebied de Brenne in midden Frankrijk. Wij verblijven dan in onze vakantie in uw huis in Nederland waar onze (klein-)kinderen wonen.

Ook niet-simultane huizenruil is bespreekbaar. De Brenne is een vogelparadijs in de nog behoorlijk authentieke streek: de Indre. Per auto, fiets of wandelend wordt uw vakantie een ontdekkingsreis in het land van de 1000 meren. Ons huis is comfortabel, vrijstaand, heeft een fijne tuin, vrij uitzicht en u leeft, eet, doucht en slaapt op de begane grond.

Het dorpje Mérigny is klein en rustig en beschikt over een bar-tabac, waar u dagelijks uw vers stokbroodje of héérlijke croisants kunt kopen. Bent u ècht geinteresseerd dan sturen we u graag een fotopresentatie op per e-mail.

Wij worden op onze beurt graag verrast door uw woning en/of ligging, zodat het ook voor ons een plezierig verblijf in Nederland zal zijn. Midden Nederland heeft voor ons de voorkeur, maar ook andere delen van Nederland sluiten wij zeker niet uit. Wordt dit uw en onze onverwacht leuke vakantie? Het liefst hebben we contact met u via e-mail:  elvireenfritsschrauwen@gmail.com


 

Click here for the english version Nederlandse versie