Bekijk onze website:
Home
Terug naar dagexcursies:
Dagexcursies buitenland:
PyreneeŽn
Madrid
Barcelona
Chalet, Ebro Delta, Spanje
Chalet, Brenne, Frankrijk
Budapest
Lissabon
B & B Portugal
Athene
Berlijn
Brussel
Polen
Zweden
Suriname
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 
Verhuur Chalet Ebro Delta voor vogelliefhebbers.

Wij verhuren een chalet in onze olijvenboomgaard in de bergen bij l Ampolla. Dit op 5 km afstand van de Ebro Delta met een oppervlakte van 33.000 ha, het op een na grootste wetland van Spanje, met meer dan 400 waargenomen soorten vogels waarvan 275 soorten vogels door ons zelf waargenomen.
Soortenlijst Ebro Delta


Een compleet ingerichte chalet voor max. 5 personen: 2 slaapkamers, woonkamer met keuken, badkamer en apart toilet  met vaste stroom en eigen waterbron.

Het chalet staat midden in de olijfboomgaard (2,6 ha) met veel privacy. Ideaal voor als u op zoek bent naar rust, vogels kijken in het natuurpark Ebro Delta, vissen in de Ebro of op zee, wandelen en/of fietsen.

Bij ons in de boomgaard leven o.a.: wielewaal, kleine zwartkop, nachtegaal, cirlgors, draaihals, oehoe, steenuil, grasmussen, roodkopklauwier, europese kanarie, moorse nachtzwaluw, kuifleeuwerik en boomleeuwerik.

Op een afstand van 20 minuten met de auto ligt Els Ports, een bergachtig natuurgebied met soorten als vale gier, aasgier, alpenheggemus, havikarend, rotsmus, blauwe rotslijster, zwarte tapuit. Daar ik zelf fanatiek vogelaar ben, kan ik de juiste plaatsen aanwijzen voor waarnemingen en/of fotograferen.

De beste periode voor de vogelaars is van half maart tot eind mei (veel doortrekkers en al veel zomergasten) en in het najaar van begin september tot eind oktober met doortrekkers en de wintergasten. Voor specifieke info over bepaalde soorten kunt u ons altijd contacteren. De Ebro Delta met in elk seizoen vele soorten vogels.

Zoals alle Europese reigersoorten, flamingoís, vorkstaartplevier, vele watervogels, steltlopers en de zeldzame audouins meeuw

Voor de liefhebber van terrasjes en leuke haventjes zijn er ook volop mogelijkheden zoals: het strand van l Ampolla (op 10 min.) en l Amettla de Mar (op 20 min.).

Dagje Barcelona of Valencia (+ 170 km) makkelijk met de trein vanuit l Ampolla/ l Aldea te bereiken.
Nabij gelegen steden zijn Tortosa, Amposta, Vinaros en het pittoreske Peniscola wat zeker de moeite waard is te bezoeken en de hoofdstad Tarragona en het nabij gelegen Reus.

Airport Reus op 70 km.
Airport Barcelona 160 km.
Airport Valencia 170 km.

Prijzen vanaf 350,00 euro per week, tevens te boeken voor enkele dagen.
Voor meer informatie kijk, neem contact met ons op 0034 - 977059828 of stuur een e-mail naar haroldenrina@hotmail.com
Extra: producten van eigen land te koop - ecologische olijfolie & amandelen.
Wij werken op onze finca op ecologische basis, geen gifstoffen en alleen natuurlijke meststoffen(paard).
Wij zijn aangemeld bij de ecologische organisatie CCPAE.
Click here for the english versionn Nederlandse versie