vogelgidsen en vogelboeken voor kinderen

Bekijk onze website:
Home
Onze excursies
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 
Klik hier om terug te gaan

 

Download pakket vogelliefhebbers

Checklist alle vogels ter wereld. Checklist alle zoogdieren ter wereld.

Dit pakket bestaat uit een checklist van alle vogelsoorten wereldwijd (bijna 10.000 vogelsoorten in het bestand) en een checklist met alle zoogdier soorten (ruim 6000 soorten) in de wereld.
Heel handig om u waarnemingslijsten bij te houden. Het is een excel bestand (xls format) U hoeft alleen maar de vogels die u gezien heeft te markeren en met een filter kunt u uw jaarlijst, tuinlijst of lifelist bekijken.

Daarnaast is er een checklist met alle zoogdieren ter wereld beschikbaar. Dit bestand omvat 6475 soorten zoogdieren.
Te filteren op nederlandse naam (bijna 700 zoogdieren), wetenschappelijke naam, engelse naam, land van voorkomen, levenslijst, nl lijst, tuinlijst en jaarlijsten.

De checklist kunt u bij ons downloaden tegen een vergoeding van slechts 5 euro
Na betaling krijgt u een link via de email waarop u gedurende enige  de vogel en zoogdieren checklist kunt downloaden met Wetransfer.
Wilt u bestellen stuur een email

 


Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelgidsen voor Nederland en Europa. Hier vindt u een uitgebreid assortiment verrekijkers van verschillende merken
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over de vogels in uw tuin. Tevens veel boeken over hoe u een vogelrijke tuin kunt maken. Klik hier voor vogelgidsen buiten Europa
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over uilen en roofvogels. Een aanrader is de veldgids Roofvogels van B. Gensbol. Uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte. Langs uitgestippelde routes of zelf u eigen pad kiezen. Deze serie kaarten wijst u de weg over de mooiste wandel-, fiets- en ruiterpaden in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer.
De laatste jaren verschijnen er steeds meer leesboeken die vogels kijken als onderwerp hebben. 'Mijn Vogels' van Albert Beintema is hier een goed voorbeeld van. Een ander leuk boek is 'Mijn Vogeljaar' van Mark Obmasciks. Hierin wordt een wedstrijd beschreven tussen enkele fanatieke vogelaars die in 1 jaar tijd zoveel mogelijk vogelsoorten proberen te zien.   Hier vindt u een uitgebreid assortiment natuurgidsen. Het gaat om algemene natuurgidsen. Maar ook gidsen over bomen, bloemen, planten, vlinders, vissen, zoogdieren, insekten, paddestoelen, stenen, mineralen, Er staan echte meesterwerken tussen. Bijvoorbeeld 'de dagvlinders van Nederland' Een heerlijk boek voor natuurliefhebbers.
Bestel hier voordelig vogelvoer voor de vogels in uw tuin. online nestkasten, vogelkasten en voederhuisjes voor de vogels in uw tuin bestellen.
Hier vindt u een uitgebreid assortiment leuke en leerzame vogelboeken en vogelgidsen voor kinderen. De bekendste is de Vogelondekgids van Nico de Haan.
Vogelgids voor Ipad, Ipod of Iphone. De absolute topper in onze ogen is de DVD 'Travelling Birds' van de fransman Jacques Perrin. Probeer deze film op een groot scherm te bekijken dan is het nog mooier. 'The march of the Penguins' mag er ook wezen. Een zeer boeiende film over keizerpinguins.
Kleding, shirts, babykleding, kinder shirts voor vogelliefhebbers
   

Click here for the english version Nederlandse versie